Notícies

Trailwalker Intermon Oxfam 2016

El passat cap de setmana l'escola va participar per tercer any consecutiu a la Trailwalker d'Intermon Oxfam. Com a les edicions anteriors, s'han anat recollint diners amb diferents activitats (esmorzar solidari, venda de samarretes, venda de pastissos el dia de portes obertes,etc...) per pagar la inscripció de l'equip. Aquesta inscripció està establerta en un mínim de 1500 €. Nosaltres entre totes les activitats vam fer una inscripció de 2600€, record absolut fins el moment.

La Trailwalker és una cursa de muntanya de 100 kms que va des d'Olot fins a Sant Feliu de Guíxols i s'ha de fer en menys de 32 hores. Aquest any es van inscriure uns 400 equips. Cada equip ha d'estar format per quatre corredors i dos membres de suport que aniran portant els diferents aliments, begudes i material que necessitin els corredors als punts de control establerts per l'organització. L'equip de corredors d'aquest any estava format pel Jordi Solé com a representant dels pares, el Josep Gil i l'Alba Porta representant als professors i el Jordi Romeo representant als alumnes i exalumnes. Una lesió d'última hora va fer impossible que el Jordi Romeo participés i el va substituir el Benito Cerrillo, un veterà de la Trailwalker representant també dels pares. L'equip de support estava format per l'Anna Rovira (professora i mare d'alumna), el Lluís Leiva (professor) i el Jordi Puig (pare d'alumna). 

Aquest any ha sigut una Trailwalker plena d'ensurts i dificultats, des de l'accident de moto del Josep Gil que quasi el deixa sense poder participar fins a la lesió a mitja cursa del Jordi Solé. Tots han lluitat contra les adversitats, i han demostrat un esperit de sacrifici i superació que els va permetre acabar la cursa tal i com van començar, com un equip, representant d'una escola petita amb grans valors i implicació social. L'equip va acabar la cursa en 19 hores i 17 minuts, quedan en posició 70 dels 400 equips que van participar. A més, aquest any tenia un valor afegit, i és que li voliem dedicar la cursa a la Montse Tous, un membre molt estimat de la nostra escola que ens va deixar el passat gener després d'anys lluitant contra una malaltia que, a data d'avui, continua emportant-se familiars i amics. Una cursa que es va enfrontar de la mateixa manera que la Montse ens va ensenyar a enfrontar les adversitats de la vida, amb un gran somriure. No només se li va dedicar a la Montse, sinó que cada membre de l'equip portava petits símbols per dedicar-la a familiars i amics que o bé ens han deixat en un moment o altre o bé estan lluitant ara mateix contra aquesta maleida malaltia. Símbols com aquests els vam poder veure al llarg de tota la cursa, com sol·lidaritat, esforç i companyerisme amb coneguts i desconeguts, acompanyava cada pas que donava cada corredor o equip de suport al llarg dels 100 kms. Una cursa de campions, on la posició d'arribada era lo de menys. Una cursa que representa les ganes de canviar el mon que tots tenim, 100 quilòmetres recorreguts cap a un món més just i sol·lidari.

Si vols veure les fotos moment a moment d'aquesta cursa només les has de buscar al facebook de l'escola

 

Gràcies a tots aquells que heu fet possible, participant d'una manera o altra, que un any més, l'escola tingués el seu equip representant a la Trailwalker.

Una escola, quatre corredors, una causa.