Notícies

Nova equipació

Benvolgudes famílies,

La nova imatge Vedruna Catalunya Educació ens ha facilitat la modernització de les bates i equipacions esportives.  Amb el nou any posem en marxa la venda de les noves equipacions. Aquesta venda es farà exclusivament per internet, a partir de la web de l’escola (entrant a la plataforma digital del vostre fill/a). Amb aquest nou sistema es donarà un millor servei i a preus competitius.

El curs 2016-2017 ja serà obligatòria aquesta nova equipació. Fins aleshores podran conviure les dues imatges.

 

QUÈ ES POT COMPRAR a la botiga virtual?

  • La bata que es corda amb botons per Infantil i Primària (no goma!)
  • Xandall: dessuadora i pantaló llarg
  • Samarreta de màniga llarga
  • Samarreta de màniga curta
  • Pantaló curt
  • Motxilla (no bossa!)

 

 

COM ES FA LA COMPRA?

 

TALLES:

Per saber la talla:

-  A l’escola hi ha un model de cada talla per emprovar. Els dilluns  i dimecres de 17:15 a 17:45 hores  podeu passar a emprovar-vos la roba.

-  Consultar les mides de cada peça segons la talla al gràfic que trobareu entrant al menú que hi ha a la web de venda.

COMANDA:

Des de la web de l’escola accediu a la plataforma Clickedu.  Feu clic sobre la icona de BOTIGA VEDRUNA.

El sistema us reconeixerà i descarregarà  automàticament les vostres dades personals. Hi ha la possibilitat que en algun moment  us demani alguna dada addicional que caldrà complimentar.

Feu la comanda seguint els passos que indica el sistema. Per fer el pagament ho podeu fer mitjançant targeta de crèdit o fent una transferència. En aquest cas heu de fer el pagament al compte ES44 0081 0036 4100 0209 4619 (Banc Sabadell), indicant el número de referència que apareix a la vostra comanda. També podeu fer un ingrés directe en qualsevol oficina del Banc de Sabadell, al compte esmentat fent referència al número de la comanda

Si no esteu familiaritzats amb internet o no teniu targeta de crèdit  podeu venir a l’escola en horari de secretaria, on us gestionaran la comanda i el pagament.

RECOLLIR la ROBA:

Les comandes es rebran a l’escola etiquetades amb nom i curs dues vegades al mes, segons indica la taula que trobareu a la pàgina de la BOTIGA VEDRUNA.

INCIDÈNCIES:

En cas d’error en la comanda o qualsevol altra incidència adreceu-vos a la Consergeria de l’escola i us indicaran com gestionar-la

 

Desitgem que amb aquesta nova etapa que engeguem es solucionin els problemes que hi havia.

Salutacions cordials

 

Miquel Graupera

Director general