NotÝcies

Renovaciˇ Consell Escolar

http://vedrunaimmaculadaconsell.blogspot.com.es/

 

Benvolguts pares i mares

A partir d'avui s'inicia el procés de renovació parcial del Consell Escolar que té lloc cada dos anys a totes les escoles. Aquest any toca renovar dos dels representants dels pares i mares, dos representants del professorat i escollir dos nous representants  dels alumnes.

El Consell Escolar és l'òrgan de participació de la comunitat educativa en el govern dels centres educatius. Les principals funcions són l'aprovació, el seguiment i l'avaluació dels projectes que desenvolupen l'activitat educativa del centre.

A partir d'avui, a la cartellera de l’escola i a la pàgina web (curs 14-15)  hi trobareu les normes de procediment i el calendari d’aquestes eleccions.

A Consergeria de l’escola podreu consultar el cens d'electors del sector dels pares i mares. També hi trobareu les butlletes per presentar la candidatura en el sector corresponent fins al dia 7 de novembre.

Oportunament es donarà publicitat de les candidatures presentades. Es crearà un blog on els alumnes Delegats de la ESO faran aportacions sobre aquest procés de Renovació parcial dels membres del Consell Escolar de l’Escola.

Les eleccions tindran lloc el dia 26 de novembre en tots els sectors.

Us volem animar a col.laborar en el funcionament de l’Escola perquè som una escola viva on l’opinió dels pares compta, perquè la participació de tots els estaments al Consell enriqueix la tasca educativa que fem tots. Recordeu que hi ha dues maneres de participar: presentar candidatura i votar en les eleccions. No deixeu passar aquesta oportunitat per participar!!

En aquest link trobareu el blog del procés que s'anirà renovant.

http://vedrunaimmaculadaconsell.blogspot.com.es/

Podeu presentar la vostra candidatura a la porteria de l’escola o enviant-la per correu electrònic a vedrunaimmaculadabcn@vedruna.cat.