Notícies

Canvis entrades escola

Benvolguts pares i mares d’Educació Infantil i Primària

Per tal de millorar i agilitzar l’entrada a l’escola a les 9 del matí, hem previst alguns canvis dels que ara us informem, i que entraran en vigor a partir del proper dilluns dia 13 d’octubre:

  1. Els alumnes de Cicle Mitjà (3r i 4t) i Cicle Superior (5è i 6è) entraran a l’escola per la porta de la cantonada dels carrers Mallorca i Dos de maig. La porta s’obrirà a les 8:55 i es tancarà a les 9:05.
  2. Per l’entrada principal del carrer Dos de maig, entraran els alumnes de Cicle Inicial (1r i 2n) i Educació Infantil (P3, P4 i P5). Els de Cicle Inicial per la porta de més a l’esquerra, i els d’Infantil per la porta del mig. Les portes s’obriran a les 8:55 i es tancaran a les 9:10.
  3. Els alumnes que tinguin algun germà exclusivament a P3 o P4, podran entrar per la porta del carrer Dos de maig per acompanyar-lo a la classe. Els alumnes de P5 encara que tinguin germans han de pujar sols a la classe.

Aprofitem per recordar-vos que els pares i mares de tots els cursos han d’acomiadar els seus fills i filles al carrer i aquests han d’entrar sols a l’escola, per tal que hi hagi més fluïdesa al vestíbul alhora que afavorim l’autonomia dels alumnes.

Així mateix recordar als pares d’Educació Infantil que els nens i nenes han de portar la motxilla penjada a l’esquena, i no a la mà, per facilitar que es puguin agafar a la barana de l’escala.

Esperem que aquestes mesures serveixin per fer l’entrada molt més còmoda i àgil per a tots.

Gràcies per la vostra col·laboració